Добре дошли в A for Avocado

където природата среща грижата в своя най-естествен вид.

  • 100% Чисто Авокадо Масло: В сърцето на нашите продукти е чистото авокадо масло, известно с хидратиращите и подхранващи свойства. Това не е просто съставка, а обещание за качество и чистота.
  • Всички наши съставки са натурални: Вярваме в силата на природата. Затова създаваме нашите продукти със 100% естествени съставки, включително билкови екстракти, натурални и етерични масла, които подхранват и възстановяват кожата.
  • Ароматен букет: Изживейте нежните и освежаващи аромати на природата. Не използваме изкуствени парфюми и оцветители, гарантирайки ви удоволствието от истинските аромати на нашите естествени съставки.
  • Създадени с грижа и внимание: Ангажирани сме към здравето на хората и опазването на околната среда, затова всички наши продукти са без парабени и петроли. Всеки продукт е свидетелство за нашата целеустременост към устойчивост и здраве.

Нашата философия

Тя е семпла: да предложим продукти за грижа за кожата, които са възможно най-близо до природата. Вдъхновени от силата и многобройните качества на чистото авокадово масло, решихме да обединим всичките му сили в една козметична линия, посветена на здравата и красива кожа. Съставките във всеки от нашите продукти се подбират внимателно, за да подкрепят ползотворните им ефекти и да осигурят естествено подхранване на кожа. Създадохме хранителни и нежни рецепти, използвайки само най-чистите естествени масла и билкови екстракти. Без изкуствени оцветители, консерванти и парфюми.

Защо масло от авокадо?

Нашите натурални продукти съчетават качествата на 100% чисто, студено пресовано масло от авокадо. Маслото от авокадо е единственото масло, което преминава през всички слоеве на епидермиса, като по този начин подхранва кожата в дълбочина.

Във всяка капка авокадово масло има история – история за натурална чистота и дълбока хидратация на вашата кожа.

Идеалният продукт

Здрави, красиви, сияещи! A for Avocado - чиста храна за красиво и свежо лице! Продуктите A for Avocado се грижат кожата на лицето Ви да е дълбоко хидратирана, подхранена и здрава. Вълшебното масло от авокадо защитава, успокоява и регенерира. Кожата на лицето и шията е видимо подмладена. Нашите продукти правят кожата на тялото ви мека, гладка и здрава и приятна на допир.

Нашите бутилки

Тъй като в рецептите използваме само натурални масла и билкови екстракти, е важно опаковките, които използваме да съхранят максимално полезните им качества. За това се спряхме на airless флакони от разградима пластмаса, която не изпуска вредни вещества в консистенците. Флаконите предпазват натуралните съставки от контакт с въздуха и не позволяват замърсяване на консистенцията при директен допир, а матовите им стени предпазват съдържанието от светлината, за да запазят трайността на продукта максимално дълго.